är du också kreatör & småföretagare?


Som varumärkeskreatör & fotograf hjälper Rebecka Mases dig att skapa ditt personliga varumärke digitalt, business fotografering som leder till marknadsföringsgalleri med alla dina professionella porträtt & brandingfoton. Som varumärkescoach kan jag även erbjuda dig coaching 1:1 med fokus på dig & ditt varumärke, hjälpa dig med din personliga marknadsföringsplan så att du kan "work smarter, not harder!" Detta för att du ska kunna attrahera dina drömkunder vid första intrycket oavsett det är i möte med dig via sociala medier, dina mejlutskick eller på din hemsida! Lets have fun, shall we!

MINA SENASTE UPPDRAG & VARUMÄRKESTIPS

Varumärkeskreatör & fotograf samt coach

REBECKA MASES

Heja kära du! Så spännande att du har hittat hit till min branding atelje! Jag som vill välkomna dig in i denna digitala atelje heter Rebecka Mases & jag är så nyfiken på var du är i din resa som kreatör & småföretagare. Tänk om jag har möjlighet att hjälpa just dig vidare med ditt varumärke samt marknadsföringsstrategi för att du ska nå ut med ditt budskap, din produkt eller tjänst. Var är du just nu på din resa & vad är ditt kommande mål du siktar mot? Presentera dig gärna kort här nedan så hörs vi snart!

Mer om Rebecka

Var är du just nu på din resa? & vad är ditt kommande mål du siktar mot? Presentera dig gärna kort här nedan så hörs vi snart!

“förut hade jag sån stress & ångest över min marknadsföring på sociala medier, nu vet jag vilken strategi & plan som passar mig & det är roligt att kommunicera med mina drömkunder!”