har du skrivit din elevator pitch än?


Ja precis, det handlar om att pitcha i en hiss. Att på en eller två meningar berätta för en person vad du jobbar som, för vem, med vad & varför. Enkelt. Men svårt haha. Att formulera sig kort, oavsett om det är i tal eller text är svårt när det handlar om något som man älskar & brinner för. Jag är själv en ordbajsare i text, har iallafall varit & fått hjälp av min mor många gånger genom åren under skoltiden att inte måla ut varje mening för mycket. Det kan lätt blir för långt, tradigt och läsaren eller lyssnaren tappar lättare både tråden & intresset.


Och vi som kreatörer & småföretagare kanske generellt sätt lätt kan hamna i det diket där våra kreativa ådror målar ut åt många håll när vi berättar saker. När det finns passion, hjärta & drivkraft så kan vi blåsa fram som en orkan. Och vi vet, kanske ibland iallafall, vart vi är på väg & vad vi gör. Men förstår våra potentiella kunder vad vi gör & åt vilket håll vi är påväg? Vet dina potentiella kunder vad de kan förvänta sig av dig & ditt varumärke? Rätt viktigt för att att dina potentiella kunder ska känna att de är medbjudna i båten & våga gå ombord, om de vet vad det är för båt, hur den är inredd, vart den ska åka, vem som är kapten, vilken typ av musik som kommer att spelas, och vilka andra medpassagerare som är med. Jaja, nu har jag målat ut lite i min förklaring här. Jag vet ju att ni vet, att det är viktigt med ert varumärke, vad kunden eller en ny potentiell kund kan förvänta sig för att känna tillit, personlig kontakt etc. Så jag ska sluta babbla om båtar, kaptener & båtsinredning. Här kommer nu istället kort förklarat de delar din elevator pitch ska innehålla.


Brandingfoton på - Jessika Jeans Remake @jessika.jeans instagram, Borås

YOUR ELEVATOR PITCH

JAG JOBBAR SOM


Din titel, vad du är utbildad inom, inom vilken nisch/er du jobbar inom.


  • Färgstark inredningsarkitekt
  • Keramiker & konstnär
  • Textildesigner inom möbelindustrin

& hjälper


Din idealkund som du önskar bli bokad av för att kunna jobba med det du vill


  • Offentliga privatpersoner som älskar inredning & konst ex influencers
  • Möbelleverantörer med hög kvalitetsstandard

att


Det du erbjuder din kund i form av tjänster eller /och produkter.


  • Skapa sina drömmhem interiört
  • Erbjuda estetiskt tilltalande kvalitetstextilier designade för möbler med slittålighet

SÅ ATT hen


Vilket problem du löser för din kund, vad den positiva lösningen du erbjuder ger för resultat för din kund

  • Så att hen älskar att vara hemma, bjuda hem folk & dela i sociala m
  • Kan designa & erbjuda sina kunder både slittåliga & estetiska textilmöbler som går hand i hand med resterande kvalitetsmaterial & designkrav.

MIN ELEVATOR PITCH: Jag jobbar som varumärkeskreatör & branding-fotograf & hjälper kreatörer & småföretagare att skapa sitt personliga varumärke & marknadsföringsstrategi. så att hen kan attrahera sina drömkunder utan att stressa över sin marknadsföring, istället ha roligt!

behöver du hjälp med din pitch?


Det är inte lätt att välja en specifik väg, en idealkund & vart du vill. Det är en process, men ju snabbare du finner en tydligare & kortare elevator pitch, destu lättar blir det för dig att hitta till din idealkund, marknadsföra ditt varumärke utifrån din grund & därefter kunna få kontakt & tids nog även bokningar av dina drömkunder. Låter lätt men är en process & svårt att välja ibland. Jag kan hjälpa dig hitta rätt & välja rätt stig för just dig utifrån dina erfarenheter, visioner & önskemål.


Boka in ditt första coachingsamtal med mig så påbörjar vi din kick start resa, framåt mot dina mål!


  • Varumärkescoach Rebecka Mases @ateljemases instagram